Tisztelt Lakosság!

A járványügyi helyzet enyhülésével 2020. május 25-től a Kozármislenyi Közös Önkormányzati Hivatalban újra bevezetjük a személyes ügyfélfogadást, az ügyfélszolgálati irodát az ügyfelek részére a szokásos nyitva tartással újra megnyitjuk.

A személyes ügyintézés lehetősége mellett arra kérjük Önöket, hogy az elmúlt időszakban megszokott és gördülékenyen működő elektronikus ügyintézést részesítsék előnyben. Az ehhez szükséges nyomtatványok a honlapon elérhetőek. Ügyfélfogadási időben továbbra is rendelkezésükre áll a telefonos ügyfélszolgálat a 72/570-910 telefonszámon, ahol munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást és segítséget problémáik megoldásához.

Ha mégis a személyes ügyintézés mellett döntenek, kérjük, vegyék figyelembe, hogy a járványügyi helyzet enyhült, de nem szűnt meg.

Ezért a személyes ügyfélszolgálat felkeresése során kérjük, hogy az alábbiakat vegyék figyelembe:

• az ügyfélszolgálati térben csak az adott ügy intézéséhez minimálisan szükséges személyek tartózkodhatnak (az ügyintézőn kívül egy személy)
• az ügyfélszolgálati tér telítettsége esetén további ügyfelek az ügyfélszolgálati iroda előtti aulában ill. a hivatal előtti téren tudnak várakozni, ahol kérjük a biztonsági távolságok meg tartását
• kérjük, hogy a hivatalba történő belépéstől az ügyintézés teljes időtartama alatt szájmaszkot viseljenek, ennek hiányában az épületbe történő belépést nem tudjuk biztosítani
• a bejáratnál a kézfertőtlenítés feltételeit biztosítjuk, melyet kérünk használni.

Teak