FELHÍVÁS

Kozármisleny Város Önkormányzat Képviselő-testülete

a hatályos településrendezési eszközeinek 2020. évi 1. sz. módosítása tekintetében lakossági fórumot tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.18.) Kormányrendet (továbbiakban: Kormányrendelet) 42/A.§ (1) bekezdésében foglaltaknak megfelelően tájékoztatom arról, hogy Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testülete 130/2020. (VII.7.) Ök. sz. határozatával a településrendezési eszközeinek módosítását határozta el.

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165.§ (2) bekezdése értelmében a Kormányrendelet szerinti előzetes és munkaközi tájékoztatás lakossági fóruma elektronikus úton történik.

Fentiek alapján a módosítási dokumentáció a http://www.kozarmisleny.hu címen érhető el.

Észrevételeiket és javaslataikat a közzétételtől számított 15 napon belül tudják megtenni, kizárólag elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött levél formájában.

Kozármisleny, 2020. július 28.

dr. Biró Károly
s.k. polgármester

Teak