Kozármisleny Város Önkormányzat Képviselő-testülete a közterület elnevezés, átnevezés és a házszámozásrendjéről szóló rendeletének módosításáról szóló rendelet tervezetét társadalmi egyeztetésre bocsátja

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy bizonyos közterületek elnevezései – felülvizsgálatot követően – módosításra kerülnek. A módosítási javaslatot lakossági véleményeztetésre bocsájtjuk, melynek részleteit a www.kozarmisleny.hu oldalon, valamint az Önkormányzat hirdetőtábláján lehet megismerni. A felülvizsgálatra azért volt szükség, mert néhány közterület még nincs elnevezve, vagy az elnevezése nem egyértelmű. A lakcímkártyák cseréjét az Önkormányzati rendelet módosítását követően a Kormányablak hivatalból ingyenesen el fogja végezni – az érintett lakosok a hatályba lépést követően a címváltozásról hivatalos értesítést fognak kapni.

Kérjük a Tisztelt lakosságot, hogy amennyiben más javaslattal szeretnének élni az elnevezések tekintetében, azt írásban tegyék meg legkésőbb 2020. december 15. napjáig az alábbi elérhetőségeken:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

• Kozármislenyi Közös Önkormányzati Hivatal Ügyfélszolgálata (7761 Kozármisleny, Pécsi u. 124.)

Kozármisleny, 2020. november 24.

dr. Halmos Barbara s.k.
jegyző

 

1. számú melléklet: Közterületek elnevezése

2. számú melléklet: Közterület típusok

3. számú melléklet: Előterjesztés közterületek elnevezésére

4. számú melléklet: Képviselő-testületi határozat közterületek elnevezéséről

Teak