. 11 oC
2024. április 23. kedd
Béla

Hírek

2022. szeptember 02., péntek 09:55

Tájékoztató anyakönyi változásokról

Értékelés:
(8 szavazat)
Tisztelt Lakosság!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Kozármisleny Város Önkormányzat Képviselő-testületének a hivatali helyiségen kívüli és hivatali munkaidőn kívül történő házasságkötés, valamint egyéb családi esemény engedélyezésének szabályairól és díjairól szóló 3/2016. (I.21.) önkormányzati rendelete 2022. augusztus 15. napjától az alábbiak tekintetében módosult:

A hivatali helyiség továbbra is a maximum 80 fő befogadására alkalmas Kozármislenyi Közös Önkormányzati Hivatal klimatizált díszterme.

Hivatali helyiségen kívüli helyszín a Művelődési Ház, valamint a városban található vendéglátó egységek és azok kerthelyiségei
A díjak az alábbiak szerint alakulnak:
  1. A hivatali munkaidőben történő házasságkötés rendezési díja hivatali helyiségben továbbra is ingyenes
  2. A hivatali munkaidőn kívüli időpontban – hivatali helyiségben és hivatali helyiségen kívül - tartandó házasságkötés, névadó ünnepség, és házassági évforduló rendezési díja egységesen
  • kozármislenyi lakosoknak 45 000 forint,
  • nem helyi lakosoknak 65 000 forint.
  1. A hivatali helyiségben tartandó házasságkötés és egyéb családi eseményhez a hivatal biztosítja: az alkalomhoz illő zenei aláfestést, az anyakönyvvezető közreműködését és pezsgő szervírozását a gratulációhoz. Az anyakönyvvezető az eseményről oklevéltartóban elhelyezett emléklapot ad át. Névadó ünnepségen – a szertartás lebonyolításán felül – a gyermek ajándékot kap.
Külső helyszínen a zenei összeállítást, a gratulációra szánt italt és annak felszolgálását az ügyfél biztosítja!
Ajánljuk az tisztelt lakosság figyelmébe, hogy a tervezett házasságkötés, névadó ünnepség, házassági évforduló időpontját minden esetben először az Anyakönyvvezetővel egyeztessék, az ő elérhetősége:

Egres Vanda anyakönyvvezető - 72/ 570-931
Almási Richárd anyakönyvvezető - 72/570-915.

Köszönjük!
Utoljára frissítve: 2022. szeptember 08., csütörtök 07:08
Copyright © Kozármisleny Online - Minden jog fenntartva - Made by PCLaci