. 16 oC
2024. április 27. szombat
Zita, Mariann

Hírek

2023. június 14., szerda 09:38

Környezetvédelmi rendelet véleményezése

Értékelés:
(1 szavazat)

HIRDETMÉNY KÖRNYEZETVÉDELMI TÁRGYÚ ÖNKORMÁNYZATI RENDELET-TERVEZETEK VÉLEMÉNYEZÉSÉRŐL 


A környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. törvény (a továbbiakban: Kvt.) 98. § (2) bekezdés c) pontja és Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testülete 11/2011. (VIII.29.) önkormányzati rendelete alapján Kozármisleny Város Jegyzője az alábbi önkormányzati rendeletek tervezetét hirdetmény formájában bocsátja véleményezésre:
  • az elhagyott hulladék felszámolásához szükséges helyi intézkedésekről szóló rendelet tervezetét
  • a közterületek tisztántartásának helyi szabályairól szóló rendelet tervezetét.

Környezetvédelmi érdekek képviseletére létrehozott, politikai pártnak és érdekképviseletnek nem minősülő, hatásterületen működő egyesületeket megilleti az a jog, hogy tagságuk érdekeit képviselve véleményezzék a környezettel kapcsolatos állami és önkormányzati jogszabályok tervezeteit. Továbbá társadalmi egyeztetésre kell bocsátani a helyi önkormányzati rendelet tervezetét és indokolását ezzel biztosítva az önkormányzati rendeletek előkészítése során az egyeztetések átláthatóságát, minél szélesebb körű nyilvánosságát.

Ezúton felhívom a fent nevezett kozármislenyi egyesületek és a Tisztelt lakosság figyelmét hogy véleményüket legkésőbb 2023. június 24. (szombat) 16:00 óráig küldhetik meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy postai úton Kozármisleny Város Önkormányzatának címezve a 7761 Kozármisleny, Pécsi u. 124. címre.
Kozármisleny, 2023. 06. 14.

 

Dr. Halmos Barbara s.k.
jegyző

Utoljára frissítve: 2023. június 14., szerda 09:45
Copyright © Kozármisleny Online - Minden jog fenntartva - Made by PCLaci