. 11 oC
2024. április 20. szombat
Tivadar, Odett

Hírek

2021. augusztus 13., péntek 05:37

Integrált Településfejlesztési Stratégia

Értékelés:
(2 szavazat)
LAKOSSÁGI ÉS PARTNERI FELHÍVÁS az ITS módosítás munkaközi szakaszához

Ezúton tájékoztatom a lakosságot és az érintett Partnereket, hogy Kozármisleny Város a 46/2021. (III.19.) Ök.sz. határozattal megindította a 153/2016. (IX.21.) Ök. sz. határozattal elfogadott, Kozármisleny városra vonatkozó, Integrált Településfejlesztési Stratégia felülvizsgálatát.

A felülvizsgálat eredményeképpen a Stratégián kisebb módosítások történtek a megvalósult projektek miatt. Az ITS módosításra vonatkozó eljárási szabályokat a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Kr.) szabályozza. A véleményezésre jogosult államigazgatási szervek a Korm. rendelet 30. §-a szerint jogosultak a véleményezésre.

A fenti dokumentum véleményezéséhez, a nyilvánosság biztosításának érdekében az érintettek részére az Önkormányzat a hivatkozott jogszabály (Kr.) 29/A § (5) alapján

partnerségi egyeztetést

hirdet meg.

A partnerségi egyeztetéssel kapcsolatos szabályokat, a partnerek körét és a lakossági fórum levezetésére vonatkozó előírásokat Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2017. (III.22.) önkormányzati rendelete tartalmazza, amely elérhető a www.kozarmisleny.hu honlapon.

A véleményezés módja:
Vélemény, észrevétel írásban Kozármisleny Város Polgármesterének címezve 7761 Kozármisleny Pécsi u. 124. címre küldött levélben, a lakossági fórumon írásban és szóban, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e- mail címen tehető.

A határidő után beérkezett véleményeket nem áll módunkban figyelembe venni!
Az ITS módosítás dokumentációja a kifüggesztés időtartama alatt, ügyfélfogadási időben megtekinthető a Polgármesteri Hivatalban, ill. a módosítás-tervezettel kapcsolatosan kérdéseket tehetnek fel elektronikusan az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre eljuttatva.

A lakossági fórumról külön hirdetmény kerül megjelentetésre!

A partnerségi vélemény beérkezésének végső határideje:
2021. szeptember 11.

Kozármisleny, 2021.augusztus 13.

dr Biró Károly
polgármester sk

Utoljára frissítve: 2021. augusztus 13., péntek 08:27
Copyright © Kozármisleny Online - Minden jog fenntartva - Made by PCLaci